home sweet home bij Singular_Art Nijmegen - oktober 2020

Gedurende de maand oktober maakt het kunstwerk 'home sweet home' deel uit van de presentatie in de Kunstgalerie Singular_Art te Nijmegen. Het werk is als het ware een verstilde 'performance voor strijkplank & strijkijzer'. Het werk bestaat uit 1 strijkplank, 1 strijkijzer, 1 gebrandmerkte jongensslip maat 176, 1 brandblusser, 1 stopcontact, een borduurwerk met de tekst 'Home Sweet Home' in lijst.

De performance start met het steken van de stekker van een strijkijzer in het stopcontact en het plaatsen van datzelfde strijkijzer op het kruis van een  jongensonderbroek, maat 176. Vanaf dat moment tot aan het eind van de  - pakweg twee à drie uur durende performance - zal het strijkijzer een afdruk branden op het kruis van het broekje. De performance wordt in de maand oktober op zaterdag en zondag tussen 12:00 en 15:00 uitgevoerd.

De gebrandmerkte broekjes zijn in de Galerie te koop tijdens de tentoonstellingsperiode.

Next

te koop

De tijdens de tentoonstellingsperiode van 'home sweet home' gebrandmerkte slips zijn te koop, evenals de door Bart Drost handgemaakte St.Sebastianusspeldenkussens en het Bart Drost Borduurpakket, dat in 2019 in een oplage van 25 is verschenen, te koop zijn.

Voor informatie neemt u contact op met de kunstenaar: bart.drost@hetnet.nlTerug naar archief

Next

Bart Drost

vrij kunstenaar

Graafseweg 183a
6531ZR Nijmegen